Meppel kerststad

Kerst meppel
kerstmarkt 2
images
kerstmarkt

Gezellige binnenstad.......

De Woldstraat wordt op die dagen omgetoverd tot een sfeervolle Wintermarkt. Geen koude winderige parkeerplaats ergens buiten, maar de knusse winkelstraat biedt het sfeervolle decor voor deze oudste en gezelligste kerstmarkt van Meppel. De winkels zijn geopend en naast de gezellige verlichte kramen van eigen ondernemers, zijn er nog vele tientallen kramen te vinden van onder andere verenigingen, bedrijven en hobbyisten.

Mooie cadeaus, woonaccessoires, ideeën opdoen, lekker eten en drinken, de Woldstraat biedt het allemaal. Nieuw en uniek dit jaar zijn diverse foodtrucks. En uiteraard ontbreekt de muzikale omlijsting niet. Een dixielandband, Dickenskoor, kinderkoor en een verrassende ‘kerstman’ act maken deze wintermarkt in kerstsferen meer dan compleet. Een markt die je bezocht moet hebben! Kom dus gezellig winter-/kerstshoppen in de Woldstraat in Meppel!

Meppel - Zaterdagmiddag om 16.00 uur begon de Midwinternight Shopping in de Woldstraat. Vele kraampjes en zo'n 24 Amsterdamse artiesten waaronder Trees Ruzette, Huib van Vlaardingen, Peter Ruzette en het Amsterdams grachtenkoor. Het Leger des Heils mocht ook niet ontbreken en voor de liefhebbers mocht je met de paardentram door Meppel. Trucks by night kwamen met een bont verlichtte trucks langs en hielden bij de Woldstraat even een pauze. Natuurlijk mocht de Kerstman ook niet ontbreken, samen met de Kerstvrouw en twee elfjes liepen zij de gezellige kerstmarkt over. Een fotograaf liep met hen mee om mooie foto's te maken van iedereen die met hen op de foto wilde. Deze kerstmarkt in Amsterdamse kerstsferen is uitstekend ontvangen door het publiek. Het was weer lekker gezellig druk...